Vineeta Lund

Kennismaking

Mijn naam is Vineeta Lund. Ik kom uit Duitsland en ik heb de afgelopen jaren ervaring en kennis opgedaan als allround schoonheidsspecialiste in een gerenommeerde Duitse schoonheidssalon in Düsseldorf. Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste (Elly-Heuss-Knapp School in Düsseldorf). 

Terwijl ik aan mijn droom werkte om een ​eigen salon te beginnen, ontmoette ik plotseling de (Nederlandse) liefde van mijn leven en besloot ik mijn hart te volgen en naar Nederland te verhuizen en hier ook mijn salon te beginnen. Ik beheers de Nederlandse taal nog niet perfect, maar dat heeft geen invloed op de behandelmogelijkheden en de uitleg die ik geef. Terwijl ik tijdens een behandeling met je spreek, zal ik de  Nederlandse taal waarschijnlijk nog sneller leren.

Produktkeuze

Ik wilde graag werken met een merk dat staat voor hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijke ingredienten. Daarom heb ik  gekozen voor het merk van DR. GRANDEL. Een gerenomeerd bedrijf, dat al 3 generaties huidverzorgende producten ontwikkelt en produceert.

Bij DR. GRANDEL ligt de focus op mens en duurzaamheid. Daarom besteedt het bedrijf bijzondere aandacht aan zuinig omgaan met hulpbronnen en zorgvuldig omgaan met de natuur. Het merk omvat o.a. de serie „Elements of Nature“. Deze serie kun je bij mij terugvinden. De missie van DR. GRANDEL; het stimuleren van plezier, schoonheid en gezondheid sluit perfect aan bij mijn missie. Daarnaast is mijn motto dat ik alleen behandelingen toepas waar ik zelf volledig achtersta en vertrouw.

Vineeta Lund Body & Soul Cosmetics