jouw cosmetische tandenbleker

Tot 10 tinten witter

– 100% veilig en pijnloos

– 100% natuur product

– Geen peroxide

– Niet schadelijk voor jouw tanden

– Tevreden, terugkerende klanten 

Tot 10 tinten witter
– 100% veilig en pijnloos
– 100% natuur product
– Geen peroxide
– Niet schadelijk voor je tanden
– Tevreden, terugkerende klanten 
Tanden bleken in Nederland Schoonhoven

VIP Smile : € 99

Meest gekozen

–  3 x sessie van 25 minuten. 

–  4-10 tinten witter.

–  Geschikt voor hevig verkleurde tanden.

–  Direct zichtbaar resultaat.

– 3 sessies zijn 1 behandeling.

Shine bright : € 80

–  2 x sessie van 25 minuten. 

–  2-6 tinten witter.

–  Geschikt voor hevig verkleurde tanden.

–  Direct zichtbaar resultaat.

De twee sessies zijn 1 behandeling.

Feeling good : € 60

–  1 x sessie van 25 minuten. 

–  1-4 tinten witter.

–  Opfrisbeurt voor het gebit.

–  Touch up behandeling om de 2 à 3 maanden herhalen voor blijvend resultaat (afhankelijk van het eet-drink en rook gedrag).

–  Geschikt voor hevig verkleurde tanden.

–  Direct zichtbaar resultaat.

De sessie is 1 behandeling.

cosmetisch-tanden-bleken

Angela Jaquet
(Mijn aanbeveling)

Ben je voornemens jouw tanden te laten bleken, laat dan eerst jouw gebit uitgebreid reinigen bij de mondhygiëniste. Als het gebit eerst volledig gereinigd wordt door de mondhygiëniste dan wordt al het aanwezige tandsteen/aanslag verwijderd waardoor jouw tanden nog witter worden na het bleken. Zo zorgen we samen voor het beste resultaat: een stralend schoon en wit gebit. Voor de gebitreiniging kun je een afspraak maken bij een kundige geregistreerde mondhygiëniste die op een steen worp afstand zit van mijn salon:

Mondhygiënistenpraktijk Schoonhoven www.mondhygienistenpraktijkschoonhoven.nl Mag je een tandartsverzekering hebben dan  wordt het grootste deel (75% tot 80%) van jouw gebitsreiniging vergoed door jouw zorgverzekering!

FAQs

Veelgestelde vragen over tanden bleken

Body & Soul Cosmetics by Vineeta werkt uitsluitend met peroxidevrije tandenbleek gel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken door B&S zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat
Nee, omdat geen peroxide wordt gebruikt, krijg je geen gevoelige tanden.
 
 
Body & Soul Cosmetics by Vineeta biedt diverse behandelingen aan. De SHINE BRIGHT Treatment duurt in totaal 50 minuten en de VIP SMILE Treatment 75 minuten. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn de behandeling te herhalen. 
 
 
Gemiddeld 4-6 maanden. Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleekgel zie je direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. Het gebit zul daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drink je veel koffie, thee en rode wijn en rook je veel sigaretten, dan zullen jouw tanden sneller verkleuren. En dan heb je dus sneller een nieuwe behandeling nodig. 
 
 
Ook op kronen komt een aanslaglaag. Deze aanslag wordt met bleken verwijdert, maar het wordt niet lichter dan de kleur van de kroon.
 
 
Nee, dit is 100% veilig.
 
 

4 uur na de behandeling mag er niet gegeten worden alleen water drinken, na de behandeling blijft de gel nog doorbleken.

Uitwendige verkleuringen van je tanden ontstaat meestal doordat kleurstoffen in het laagje tandplaque op je tanden dringen. Deze kleurstoffen komen in je mond door:

  • Synthetische kleurstoffen (M&M’s, fabrieksvoedsel, e.a.)
  • Natuurlijke voedingskleurstoffen (bietensap, karamel, e.a.)
  • Tannine in drankjes (koffie, thee, rode wijn, e.a.) Roken (sigaretten, sigaren, shisha pijp, e.a.)
  • Suikers en zuren
  • Medicijnen (antibiotica)